Viva Las Vegas

14 Elo

Ensimmäinen kohde road tripillämme löytyi Nevadasta, Las Vegasista, keskeltä neon-valojen valaisemaa aavikkoa. Tämä noin neljän tunnin ajomatkan päässä Losista sijaitseva synnin keskittymä tarjoaa kokoelman ristiriitaisia kokemuksia, joista joko pitää tai sitten ei.

Monillehan Vegas on pelkkä aikuisten huvipuisto, jossa viina virtaa, setelit vaihtavat omistajaa ja tytöt riisuvat vaatteitaan. Tänne tullaan viikonlopuiksi vapautumaan arjen kiireistä tai vaihtoehtoisesti tavoittelemaan äkkirikastumisen utopiaa. Kaduilla pystyykin näkemään sisäänheittäjien sekä turistien ohella niin onnensa juuri saavuttaneita kuin kaikkensa menettäneitä.

Pelisalien ja herrasmiesklubien ohella kaupungista löytyy kyllä muutakin. Luksus-hotellit, gourmet-ravintolat sekä lukuisat maailmanluokan esiintyjät pitävät huolen, että tarjolla on viihdettä muillekin kuin pelihimosta kärsiville tai maksullista seuraa hakeville. Valitettavasti oma taloudellinen tilanteemme ei kuitenkaan taaskaan riittänyt aivan kaiken läpikäymiseen, mutta ainakin ilmaiseksi näkemämme Belaggio-hotellin eteen viritetty suihkulähde-esitys antoi pelottavan hyvän ensivaikutelman alueen esitysten korkeasta laadusta.

Mikään koko perheen lomanviettokohde Vegas tuskin kuitenkaan on. Maksullista seuraa tarjoavien yritysten mainokset ovat hyvin esillä joka suunnassa, eikä monia muitakaan illalla kadulla esiintyviä asioita ole tarkoitettu aivan perheen pienemmille. Emme voineetkaan kuin ihmetellä vanhempia, jotka ulkoiluttivat nuorimpiaan tämän kaiken edessä vielä puolen yön jälkeenkin.

Las Vegas voisi kuitenkin olla kohde, jonne voisimme palata uudestaan nauttimaan lukuisista kasinoiden yhteyteen rakennetuista palveluista. Toisenlaisella budjetilla liikuttaessa kaupungista voisi nimittäin saada irti muutakin kuin kasan valokuvia.

Lisää kuvia:

USA – Las Vegas
Mainokset

Yksi vastaus to “Viva Las Vegas”

  1. Pirjo ja Pekka Hyytinen elokuu 16, 2010 klo 4:14 pm #

    Tervehdys maailmanmatkaajille; upeat ovat maisemat. Lämpimästi terveisiä Jämsänkoskelta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: